“İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Projesi” tanışma toplantısı gerçekleştirildi

28 Kasım 2016

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Trakya Kalkınma Ajansı mali destekli “İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü” projesinin proje faaliyetleri 24 Kasım 2016’da gerçekleştirilen tanışma toplantısı ile başladı.

Çerkezköy TSO ile Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan sözleşmeyi takiben Çerkezköy TSO meclis salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısına proje kapsamında danışmanlık alacak olan 12 KOBİ’nin temsilcileri ve NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi proje ekibi katıldı.

Tanışma toplantısında Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel bir ön konuşma yaptı. Gel projenin, Oda Proje Yöneticisi Ayşenur Taş’ın hazırlamış olduğuna, 12 üretici KOBİ üyemizin süreç verimliliğinin analiz edilip kapasite ve verimlilik artışı sağlamayı hedefleyen bir proje olduğuna vurgu yaptı.

Hakan Gel, projenin kabul edilmesinin ardından sürecin Trakya Kalkınma Ajansından alınan hibe desteği ile hayata geçeceğini ifade etti. Gel, konuşmasının sonunda projeye destek veren Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü ve projeye katılan firma temsilcilerine teşekkür etti.

Toplantıda proje ekibi ve firma temsilcileri de kendilerini tanıttı. Tanışmanın ardından, proje ekibi adına Prof. Dr. Aysun Sağbaş ve Prof. Dr. Kemal Güven Gülen yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Proje ekibinin sunumunun ardından proje içerisinde yer alan 12 üretici KOBİ üyemizin yetkilileri de projede emeği geçen herkese teşekkür ederek proje sayesinde kapasite artışı hedeflediklerini ve projede yer alıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Çerkezköy TSO ile Namık Kemal Üniversitesi arasında imzalanan sözleşme sonrası Trakya Kalkınma Ajansından “İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü” projesi kapsamında mali destek alacak olan üye firmalarımız şunlar:

Autotek Chrome Aksesuar Dış Ticaret Ltd.

Atak Farma Kozmetik Kimya San. Tic. A.Ş.

Elba Bant San. Ve Tic. A.Ş.

İmpala Asansör Makine Elektrik ve Elektronik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Jefleks Plastik Kauçuk San. Ve Tic. A.Ş.

Kare Metal Form San. Ve Tic. A.Ş.

Mengen Çelik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

MGT Filtre San. Ve Tic. A.Ş.

Onur Bağlantı Elemanları İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Smarthouse Ev Aletleri ve Dayanıklı Tüketim Malları San. Ve Tic. A.Ş.

Türkpost Dağıtım Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş.

Yücekur Makine San. Ve Tic. A.Ş.