Plovdiv (Filibe) Yurt Dışı İş Gezisi Organizasyonu

9 Ağustos 2016

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: T.C. Trakya Kalkınma Ajansı'nın 04.08.2016 tarihli ve 48041493152.00E.1158 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Başta Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Trakya Kalkınma Ajansı ve  tüm yerel Oda ve Borsalarının işbirliğinde, bölgemizin ekonomisine ve firmalarımızın dış pazara açılmalarına katkı sağlamak amacıyla KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi desteği kapsamında 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plovdiv bölgesine Yurt Dışı İş Gezisi Etkinliğininorganizasyonu planlandığı belirtilmiştir.

Etkinlik; Makine Ekipman İmalat Sanayi, Elektronik ve Elektrik Teknoloji Sanayi, Gıda, Kimya Sanayi, İnşaat Makine ve malzemeleri imalat sanayi sektörlerinde yer alan Türk ve Bulgar firma temsilcileri arasında B2B görüşmelerini ve Plovdiv (Filibe) Uluslararası Sonbahar Sanayi Fuarı ziyaretini kapsamaktadır.

Yukarıda belirlenen sektörlerde faaliyet gösteren firmaların NACE kodları şu şekilde belirlenmiştir:

> 10 Gıda ürünlerinin imalatı,

> 28 Başka yerde sınıflandırılmamış makine ve ekipman imalatı

> 46 Toptan ticaret (Motorlu kara taşıtları ve motosikletler hariç)

> 47 Perakende ticaret (Motorlu kara taşıtları ve motosikletler hariç)

> 20 Kimyasalların ve kimyasal ürünlerin imalatı

> 33 Makine ve ekipmanların kurulumu ve onarımı

Söz konusu sektörlerde faaliyet gösteren KOSGEB veri tabanında kayıtlı ve kaydı güncel olan firma katılımcılarına KOSGEB desteğinden yararlanmaları için Trakya Kalkınma Ajansı uzmanlarından teknik destek sağlanacaktır.

Kayıt adresi ve detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,