Girişimciler sertifikalarını alacak

15 Haziran 2015

ÇTSO, KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İş-Kur arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen 70 saatlik Girişimcilik Eğitimleri sona ererken, eğitimi başarıyla tamamlayan 71 girişimci adayı KOSGEB Başkanı Recep Biçer’in de katılacağı törenle birlikte sertifikalarını alacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İş-Kur arasında imzalanan protokol kapsamında ÇTSO bünyesinde düzenlenen 70 saatlik Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan 71 girişimci adayı, 16 Haziran Salı günü düzenlenecek törenle birlikte sertifikalarını alacak.

KOSGEB BAŞKANI DA KATILACAK

Saat 13.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek programa KOSGEB Başkanı Recep Biçer katılacak.

71 GİRİŞİMCİ SERTİFİKA ALACAK

Yeni iş kurmak isteyen girişimci adaylarına destek olabilmek için ÇTSO, İŞKUR ve KOSGEB iş birliğiyle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenmiş, Nisan Mayıs Haziran ayları içinde devam eden eğitimler sonunda toplam 71 girişimci sertifika almaya hak kazanmıştı. Sertifika alan kursiyerler kendi iş fikirleri doğrultusunda hazırlayacakları projeyi KOSGEB ‘e sunarak 30.000 TL hibe, 70.000 TL  sabit yatırım kredisi imkanından yararlanabilecekler.