ÇTSO’dan 3 bin TL ödüllü ‘Logo’ yarışması

13 Nisan 2015

Çerkezköy TSO yeni logosu için ödüllü yarışma düzenliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler 31 Mayıs tarihine kadar ÇTSO’ya başvurabilecek. Yarışmayı kazanan isim 3 bin TL’lik ödülün de sahibi olacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ödüllü logo yarışması düzenliyor.

SON BAŞVURU 31 MAYIS

Yarışmaya katılmak isteyenler, 31 Mayıs 2015 saat:17.00’a kadar başvuru yapabilecek. Yarışma için gönderilen çalışmalar 1-15 Haziran 2015 tarihleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından belirlenen Komisyon ve Meclis Üyeleri tarafından değerlendirilecek.  Yarışmanın sonuçları 30 Haziran 2015 tarihinde açıklanacak ve ÇTSO’nun resmi internet sitesinde yayınlanacak.

BİRİNCİYE 3 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK

Düzenlenen logo yarışmasında birinciye 3 bin TL ödül verilecek. Birincilik ödülü, ÇTSO tarafından düzenlenecek törenle birlikte sahibine takdim edilecek.

KATILIM KOŞULLARI

Yarışma herkesin katılımına açık olacak. Katılımcılar yarışma koşullarına uygun nitelikte, logo için en fazla 3 tasarımla yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya sunulan tasarımların, Türk Patent Enstitüsü’nce (TPE) daha önce korunmaya alınmamış, tescil başvurusu yapılmamış olması, daha önce başka yarışmalarda ödül almamış olmaları, özgün olup başka bir yerde yayımlanmamış olmaları, ayrıca diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmamaları gerekmektedir.

Yarışmaya katılmak isteyenler detaylı bilgi için Gazi Osman Paşa Mah. Fevzi Paşa Cad. No:5-1 59500 Çerkezköy/Tekirdağ adresinden, (0282) 726 8888 - 125 numaralı telefondan ya da aysenur.tas@cerkezkoytso.org.tr mail adresinden ÇTSO’ya ulaşabilirler.

Yarışmanın şartnamesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız