ÇTSO Yönetimi´nden teşekkür

20 Mart 2015

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetimi, Etiyopya Heyeti programında gösterdikleri başarılı çalışmalardan ötürü Dış İlişkiler Fuar ve Sergi Komisyonu’na ile organizasyona her anında destek veren ÇTSO personeline teşekkür etti.

BAŞARILI ÇALIŞMA İÇİN YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR

Çarşamba günü Komisyonla bir araya gelen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Etiyopya Ticaret Odası ve Sektörel Birlikleri Başkanı Gebrehiwot Gebreegziabher ile Türkiye Cumhuriyeti Addis Ababa Ticaret Müsteşarı Zülfikar Kılıç’ın yer aldığı yaklaşık 50 kişilik Etiyopya Heyetinin katıldığı organizasyonun öncesinde ve organizasyon boyunca gösterdikleri başarılı çalışmalardan ötürü, tüm yönetim adına Dış İlişkiler Fuar ve Sergi Komisyonu Başkanı Muharrem Yamaç, Başkan Yardımcısı Mehmet Savaş, Komite Üyeleri Dilaver Burak, Kadir Uz, Mehmet Aksoy ve ÇTSO Personeline teşekkürlerini iletti.

ÜYELERİMİZ BİRE BİR GÖRÜŞME ŞANSI YAKALADI

Organizasyonla birlikte bölgede bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Akın, “Gerçekleştirdiğimiz programla, üyelerimiz Etiyopya heyetindeki iş adamlarıyla bire bir görüşme şansı yakaladı. Oldukça verimli geçen programda, yatırımcıların ilgili oldukları sektörlerden iş adamlarıyla görüşmelerinin de büyük katkısı oldu. Umuyorum ki, ikili görüşmeler sonrasında ekonomik ilişkilerde gelişme olacaktır” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Komisyon çalışmalarının bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğinin altını çizen İsmail Akın, “Salı günü düzenlediğimiz ve Etiyopya Heyetini ağırladığımız organizasyonun, üyelerimize ve bölgede faaliyet gösteren yatırımcılara büyük fayda sağladığını düşünüyorum. Üyelerimiz bu sayede yurt dışına açılma şansı yakaladı. Bundan sonra düzenleyeceğimiz organizasyonlarda da farklı ülkelerden heyetleri ağırlayıp, yatırımcılara olanaklar sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi. Akın ayrıca, düzenlenen organizasyonun, diğer komisyonlar için örnek teşkil edeceğini umduklarını da sözlerine ekledi.