Üyeler elektriği yüzde 18 indirimli kullanabilecek

3 Şubat 2015

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında protokol imzalandı. Oda üyesi firmalar, imzalanan protokol kapsamında, elektriği yüzde 18 indirimli kullanacak.

PROTOKOL İMZALANDI

Söz konusu protokol, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç arasında imzalanırken, ÇTSO Hizmet Binası’nda düzenlenen imza törenine Çerkezköy Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil, Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli ile Kadir Uz, TREPAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Alpay Karaer, Çerkezköy Perakende Hizmetleri Yöneticisi Enver Sıyıran katıldı.

ÜYELERİMİZE KATKI SAĞLAYACAK

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, protokolle birlikte üyelerin yüzde 18’lik indirimden faydalanabileceğini kaydetti ve “Bu protokol orta ve uzun vadede firmalarımızın elektrik maliyetlerin düşürülmesi ile rekabet güçlerini arttırmalarına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

ÜYELER İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN TREPAŞLA İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER

Hem TREPAŞ’tan elektrik alan üyeler, hem de farklı bir firmadan elektrik alıp sözleşmesi bitecek olan üyeler indirimden faydalanmak için Müşteri Hizmetlerine başvurabilir ya da Satış Uzmanları Serhat Alkan (0530 528 8644) ile Zeynep Erkan’la (0530 940 0005) iletişime geçebilirler.