Başkan Kozuva: “Bu oda Çerkezköy’ün Saray’ın Kapaklı’nın Odası”

14 Ocak 2015

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilat Yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na (ÇTSO) nezaket ziyaretinde bulundu. Salı günü saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyarette, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, Kadın Kolları Başkanı Rübeyda Akbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer alırken, partilileri ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Murat Seymen ve Sinan Sifil karşıladı.

SİZLER ALMAK İÇİN DEĞİL VERMEK İÇİN GELDİNİZ

Öge ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir yönetim oluşturdunuz. Sizler vermek için geldiniz. Almak için değil. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Allah utandırmasın” dedi.

NİYETİMİZ HİZMET ETMEK

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge de, kendilerini ağırladığı için Kozuva’ya teşekkür ederken, “Yeni Yönetimimiz ile birlikte sizleri ziyaret etmek istedik Yola birlikte çıktık. Niyetimiz, hizmet etmek. Bu da bizim en önemli etiketimiz olacak” dedi. Öge ayrıca, ilerleyen zamanlarda, tanışma ziyaretlerinin çalışma ziyaretleri olarak devam edeceğini de dile getirdi.  Ziyaretin devamında, Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek kendini tanıttı.

HİZMETİNİZ BİZİ GURURLANDIRDI

Konuşmasında, Ocak ayı sonunda Somali’de açılacak Havalimanı dolayısıyla Süleyman Kozuva’yı tebrik eden Abdullah Öge, “Çerkezköylü olarak bu hizmetinizden ötürü gurur duyuyoruz. ÇTSO Başkanı ve aynı zamanda Çerkezköy’ün güzide ticaret erbaplarından Kozuva’nın yurtdışında böyle bir hizmet vermesi bizi gururlandırdı” dedi.

PROFESYONEL BİR ODA OLDUĞUNUZU HALK FARKINDA

Öge ayrıca, ÇTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerinin de altını çizerek, “ÇTSO’nun kurumsal yapısıyla profesyonel bir oda olduğunu dışardan gözlemliyoruz. Bunlar da sizin yönetiminizle oldu. Sizler fark etmeyebilirsiniz ama halk bunun farkında” dedi.

GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATACAĞIZ

Ticaret ve sanayi erbabının sorunlarının kendilerine de aksettiğini kaydeden Öge, “Bizler her zaman ÇTSO’nun yanındayız. Vatandaşla aranızda köprü olabiliriz, merkez hükümet ve sizin ihtiyaçlarınız aranızda köprü olabiliriz. Bundan sonraki çalışmalarda hep birlikte güzel şeylere imza atacağız. ÇTSO’nun da bizim de amacımız. Hizmet. Bu yüzden ideallerimiz paralel” şeklinde konuştu.

BU ODA BİZİM DEĞİL SİZLERİN

Bunun üzerine, birlik ve beraberliğin her zaman artı getirdiğine dikkat çeken Süleyman Kozuva, “Bu oda bizim değil. Biz gelip geçiciyiz. Bu oda Çerkezköy’ün Kapaklı’nın, Saray’ın odası. Bizler, üyelerimizin her talebine cevap vermek için buradayız” diye konuştu.

İADE-İ ZİYARETTE BULUNACAKLAR

Başkan Kozuva, konuşmasının sonunda, en kısa zamanda Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulunacaklarını da sözlerine ekledi.