ÇTSO MECLİSİ, TOBB’NİN DÜZENLEDİĞİ MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NE KATILDI.

3 Aralık 2014

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

Eğitim için Ankara’ya giden Çerkezköy TSO heyetinde Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Sinan Sifil, Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan ile Meclis Üyeleri Dilaver Burak, Kadir Uz, Göksel Bozdağ, Mehmet Çetin, Rasim Bilgen, Mehmet Danyeli, Gürkan Kesim, Muharrem Yamaç, Rahmi Yılmaz, Talip Sivri, İsmail Tezcan ve Mehmet Sait Erdem yer aldı.

MİLLETVEKİLLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADILAR

Ankara’daki ilk gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Tekirdağ Milletvekilleri için Göksu Restaurant’ta yemek verdi. Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, T.Ziyaeddin Akbulut, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü katıldı. Yemekte Çerkezköy’de sanayi ve ticaret hayatı ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

BAKAN CANİKLİ İLE GÖRÜŞTÜLER

Ankara programının ikinci gününde de ÇTSO heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Mecliste AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’nin olan heyet, daha sonra Yemişçi ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’yi ziyaret etti. Bakan Canikli ile toplantıda bir araya gelen ÇTSO heyeti Çerkezköy’deki sanayi ve ticaret faaliyetlerine ilişkin bilgiler aktardı.

3 GÜN SÜRDÜ

3 gün süren seminerde meclis üyelerine TOBB ve iştiraklerinin kurumsal yapıları ve hizmetleri tanıtılarak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgiler verildi.