ÇTSO’da Sanayi ve Enerji İstişare Toplantısı Yapıldı

10 Ekim 2014

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Mazıcıoğlu ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçinin katılımıyla düzenlenen sanayi ve enerji konularındaki istişare toplantısı 9 Ekim Perşembe günü yapıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO üye sanayicileri ve iş adamları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi 2 yıldır komisyonda görev aldığını belirterek komisyonun sanayicilerin sorunlarını görüşerek çözüm yolları aradığını ve bu konuda çok çalıştıklarını ifade etti.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ak Parti Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Özlem Yemişçi ’ye komisyona katkılarından dolayı teşekkür ederek sanayicilerin sorunlarını dinlemeye geldiklerini belirtti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyaret programlarında olmasını özellikle istediklerini belirten Mazıcıoğlu Çerkezköy’ün bulunduğu bölgenin en önemli ilçesi olduğunu sözlerine ekledi.

İş camiasının önündeki engelleri kaldırmak için ellerinden geleni yaptıklarını, Türkiye’nin her yerine yatırım yapmak için uğraştıklarını dile getiren Mazıcıoğlu, “Sanayicimizin işi çok zor, Türkiye’nin gelişmesi için gecenizi gündüzünüze katıp çalışıyorsunuz. Komisyonumuz siz sanayicilerimizin sorun çözme ortağıdır. Her zaman yanınızdayız.” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “ÇTSO üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında üyelerimiz yaşadıkları sıkıntıları Komisyon Başkanımızla bire bir paylaşma imkanı buldu. Sanayi ve yenilenebilir enerji konularında neler yapabileceğimize dair görüşlerimizi paylaştık .” diyerek Özlem Yemişçi ve İbrahim Halil Mazıcıoğlu’na ziyaretleri için teşekkür etti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, İbrahim Halil Mazıcıoğlu’nun Ankara’da sanayicileri savunan bir milletvekili olduğunu bildiklerini belirterek “Sanayicilerimizin sorunlarının çözümü yolundaki çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz” dedi.