Soçi TSO Tanıtım Toplantısı düzenleyecek

8 Ağustos 2014

Sayın Üyemiz,

Rusya Federasyonu Soçi Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Kurulumuza iletilen bir yazıda 14 Ağustos 2014, Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezinde “Türkiye ile Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi Işığında Soçi Şehrinin İhtiyaçları ve Yeni Olanaklar” başlıklı bir Tanıtım Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Taslak programı ekte sunulan söz konusu toplantı çerçevesinde, Soçi Belediyesi Başkanı Sayın Anatoliy Pakhomov başkanlığındaki konuk heyet üyeleri ile birebir görüşmelerin yapılması planlanmaktadır. Katılım ücretsizdir.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerinizin ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 12 Ağustos, Salı günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Nurengiz Eşki, e-posta: avrasya@deik.org.tr, faks: +90212 270 37 84) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.