Kozuva ‘Kadir Gecesi’ni kutladı

23 Temmuz 2014

KADİR GECESİNİ KUTLADI
Tüm İslam Alemi’nin ve Çerkezköylülerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva: “Bin aydan daha hayırlı olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu günlerde, manevi güzelliklerin artması için bu kutlu geceyi iyi değerlendirmeliyiz.” Dedi.

“HUZUR VE BARIŞ İÇİN DUA ETMELİYİZ”

Kozuva sözlerini: “Tüm İslam Alemi’nin birlik, dirlik ve beraberliği ile bütün insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşamaları için dua etmeliyiz. Affın, merhametin ve bereketin bol olduğu mübarek Kadir Gecesi’nin Aziz Milletimize ve tüm İslam Alemine huzur, barış ve bolluk getirmesini temenni ediyorum.” diyerek sonlandırdı.