ÇTSO´dan ödüllü iftar

15 Temmuz 2014

İFTAR VERİLECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği programları bu yıl da devam ediyor. 17 Temmuz Perşembe günü Yalı Restaurant’ta verilecek olan iftar programıyla alakalı olarak konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva: “Mübarek Ramazan ayının bereketi ile tüm üyelerimiz ile bir araya gelip iftarımızı yapacağız. İftarımıza tüm üyelerimiz davetlidir.” Dedi.

VERGİ ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL  VERİLECEK

İftar yemeğinin ardından ise Çerkezköy ve Saray ilçelerinde yüksek oranda vergi veren mükelleflere ödül vereceklerini ifade eden Kozuva: “ Çerkezköy ve Saray ilçelerimizde faaliyet gösteren üye mükelleflerimizden yüksek oranda  kurumlar, gelir vergisi ödeyen ve yüksek oranda ihracat yapan üyelerimize ödül vereceğiz.” Şeklinde konuştu.