ÇTSO üyeleri Çin Fuar’ına katıldı

9 Haziran 2014

ÇİN FUARI GEZİLDİ

Tüyap’ta gerçekleştirilen China Homelife Fuar’ına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası önünden saat 10.00’da kaldırılan otobüs ile katılan 30 üye fuarda çeşitli iş görüşmeleri yapma fırsatı da buldu. Girişin ücretsiz olduğu ve  500 üzerinde firmanın Hazır Giyim /Aksesuar, Kumaş, Dekoratif Kumaş, Aydınlatma Ürünleri, Mobilya, Mutfak ve Banyo Armatürleri, Ev Gereçleri /Züccaciye, Elektrikli Ev Gereçleri, İnşaat Malzemeleri, Hediyelik Eşya ürünlerini sergilediği fuarda üyeler ürünleri inceleme fırsatı buldu.

"FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik fuar gezilerinin olacağını ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Süleyman Kozuva: “ Biz bu fuarların üyelerimize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirilecek fuarlara üyelerimizin daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz.” Dedi.