Türkiye- İran İş Forumu

6 Haziran 2014

Sayın Üyemiz,

Türkiye- İran İş Forumu'nun İran Cumhurbaşkanı Sayın Hasan Ruhani'nin teşrifleriyle 10 Haziran 2014 Salı günü Ankara'da Gerçekleştirileceği bildirilmiş toplantının yer ve saatinin bilahare bildirileceği iletilmişti.

söz konusu İş Forumu 10 Haziran  2014 tarihinde, 10.00-17.00 saatleri arasında Ankara'da TOBB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Program katılım formu ve İran işadamları heyet listesi birliğimizin ana web sayfasında (www.tobb.org.tr) yer alan "Hizmet/Uluslararası İş İmkanları" başlığı altındaki "Ülke Duyuruları-İran" bölümünde yer almaktadır.

Türkiye-İran İş Forumu'na katılmak isteyenlerin katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak en geç 9 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 12.00'a kadar birliğimize e-posta ile (iran@tobb.org.tr) göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.