Bulgaristan’ın Plovdiv ve Burgaz Bölgelerinde Yatırım ve İş Fırsatları Semineri

6 Haziran 2014

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-Bulgar İş Konseyi ve Bulgaristan’ın İstanbul Ticaret Müşavirliği işbirliğiyle “Bulgaristan’ın Plovdiv ve Burgaz Bölgelerinde Yatırım ve İş Fırsatları” Semineri 10 Haziran 2014 tarihinde saat 09.00–14.00 arasında İstanbul TOBB Plaza’da gerçekleştirilecektir.

Bulgaristan’ın Ulaşım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Bakan Yardımcısı Sayın Anton Ginev, yeni atanan İstanbul Başkonsolosu Sayın Angel Angelov, Burgaz Valisi Pavel Marinov, Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsanko Ivanov ile Burgaz, Tsarevo, Malko Tarnovo, Maritsa, Parvomaj Bölgeleri Belediye Başkanlarının yer aldığı heyet tarafından her iki bölgedeki yatırım ve iş fırsatları, altyapı-enerji- ulaşım ve sağlık alanlarında planlanan yerel projeler Türk iş dünyası temsilcilerine detaylı tanıtılacaktır. Seminer kapsamında ayrıca Plovdiv Serbest Bölgesi ve Burgaz Limanı tanıtım sunumları gerçekleştirilecektir. Söz konusu seminerin programı ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Avrupa Birliği pazarına erişim açısından en düşük maliyetleri sunan Bulgaristan ile Türkiye arasında işbirliği ve ekonomik hareketliliğe katkı yapacağına inandığımız “Plovdiv ve Burgaz Bölgelerinde Yatırım ve İş Fırsatları” semineri kapsamında ikili firma görüşmeleri imkanı da sağlanacaktır. Heyette yer alan Bulgar firmalar hakkında detaylı bilgi DEİK websitesinde aşağıdaki linkte yer almaktadır:

Anılan seminere ve ikili görüşmelere katılmak isteyen üyelerinizin ekte yer alan form aracılığıyla 9 Haziran 2014 Pazartesi gününe kadar başvuru yapmaları rica olunur.

Bilgilerinize sunulur.