Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, mali müşavirler ile buluştu

14 Mayıs 2014

“ODA TARİHİNDE BİR İLK”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ÇTSO Personeli ile Mali Müşavirlerin buluştuğu toplantı oda üyeleri ile oda arasında önemli bir konumda olan mali müşavirler ile samimi bir ortamda gerçekleşti. Toplantıda  mali müşavirlerin ve Oda’nın istekleri ve oda üyelerinden derledikleri gözlemlerle oluşan beklentileri dinlenerek çözüm için fikir alış-verişinde bulunuldu. Mali Müşavirler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarihinde ilk kez Oda Yönetimi ile bir araya geldiklerini ve bunun devamlılığının olmasını dilediklerini ifade ettiler.
“HİZMET İÇİN ATILMIŞ ÖNEMLİ BİR ADIM”

Mali Müşavirin, hem kendileri hem de oda üyeleri ile işleri gereği devamlı diyalog içerisinde olan kişiler olduğunu ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva;” Odamızın paydaşlarından olan mali müşavirler, üyelerimiz ile aralarındaki en güçlü köprülerden biridir. Sizlerle kurulan iyi iletişim üyelerimize daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmamızı sağlayacak. Yönetimi geldiğimizden bu yana yapmayı planladığımız önemli işlerden birisi de siz paydaşlarımızla aramızdaki bağları kuvvetlendirecek organizasyonlar düzenlemekti. Bu toplantıyı, geç kalınmış bir buluşma olmasına rağmen üyelerimize hizmet için atılmış önemli bir adım olarak nitelendiriyorum. Bugün sizlerle buluşmanın ve fikir alışverişinde bulunacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Siz değerli paydaşlarımıza yönetimimiz ve odamız adına sunduğunuz katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“SİZLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel de odanın çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Odanın yüzde 15’inin sanayici, yüzde 85’inin ise ticaret erbabından oluştuğunu söyleyen Gel “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda akreditasyona geçişle beraber üyeler, profesyonel biçimde, yüksel kalitede hizmet sunabilin ve bunun belirli periyodlarla denetlediği bir odanın üyesi olacak. Odamız kapasite ve yeterliliğini artırarak üyelerine sunduğu hizmet kalitesini iyileştirmeyi amaçlıyor. Üyelerimiz sadece kamusal hizmetlerden değil, bilgi, danışmanlık ve destek hizmetlerinden de yararlanabilir hale gelecek. Üyeleri ve paydaşları için sürekli çözüm odaklı olmak, hedefi ve müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışmalarımıza devam etme konusunda sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

ÇTSO Konferans Salonundaki toplantının ardından Yalı Restaurant’ta bir araya gelen ÇTSO yönetimi, Meclis Üyeleri, personeli ve müşavirler birlikte yemek yediler.