9. Türk-Arap Ekonomi Forumu

8 Mayıs 2014

Sayın Üyemiz,

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in ev sahipliğinde her yıl düzenlenen Türk - Arap Ekonomi Forumu’nun 9’uncusu, T.C Dışişleri Bakanlığı, T.C. Maliye Bakanlığı ve Arap Birliği (League of Arab States) resmi desteğinde, Borsa İstanbul ve Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliği ile Al-Iktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından 28 - 29 Mayıs 2014 tarihlerinde Four Seasons Bosphorus Otel, İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

İlk toplantısı 2005 yılında düzenlenen TAF, bu yıl da bölgede gelişen siyasi ve ekonomik dinamikler çerçevesinde, bölgemizin en saygın ve güvenilir “iş, yatırım ve diplomasi” etkinliği sıfatı ile bölge ülkelerinin ihtiyaç duyduğu istikrara hizmet etmeye devam edecektir. Bu anlayışla düzenlenen 9’uncu Türk – Arap Ekonomi Forumu (TAF 2014), Türkiye ve Arap ülkeleri arasında bankacılık ve finans dünyasının geleceğini değerlendirirken, gayrimenkul, müteahhitlik, enerji, gıda, tarım, turizm, sağlık, lojistik, üretim ve hizmet sektörlerinde de önemli işbirliği ve yatırım olanaklarını katılımcıları ile paylaşacaktır. “Dünyada ve bölgesinde ekonomik olarak daha güçlü bir Türkiye" temel hedefiyle çalışmalarını sürdüren TAF platformu, 2014 yılında Türk ve Arap işadamlarının üçüncü ülkelerde işbirliği imkanlarını araştırmak ve bu doğrultuda Türk işadamlarının hali hazırda önemli başarılara imza attığı ülkelerde Arap yatırımcılarla birlikte hareket etmesini sağlamak amacıyla Türk Cumhuriyetleri, Bağımsız Devletler Topluluğu üye ülkeleri ve Avrupa ülkelerinin de platforma katılımını sağlayarak, sorumluluk alanını genişletecektir.

Bahsi geçen konu başlıklarına bağlı olarak, Türk-Arap ekonomik, diplomatik ve kültürel ilişkilerinin geliştirilmesini teminen, Türkiye ve Arap Ülkeleri Hükümet yetkilileri ile, uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticilerin yanı sıra Türk ve Arap iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin iştirak edeceği TAF’2014’e katılmak isteyen üyelerinizin ekte yer alan kayıt formunu eksiksiz doldurarak nazli.pelen@tafclub.com adresine iletmeleri gerekmektedir.

Forum Kayıt Ücreti        : 1180 USD (KDV dahil %18/ including VAT %18)

DEİK üyeleri için            : 885 USD (KDV dahil %18/ including VAT %18)

Ödeme bilgileri ve fuar katılım formuna ekte ulaşabilirsiniz.

Bilginize Sunarız