Karayip Bölgesi Yatırım ve Ticaret Fırsatları Semineri

7 Mayıs 2014

Sayın Üyemiz,

Istanbul Ticaret Odası tarafından Karayipler Yatırım Teşvik Ajansları Birliği (CAIPA) ve Karayipler İhracatı Geliştirme Ajansı işbirliği ile, 16 Mayıs 2014 tarihinde ITO 5. Kat fuayede, Karayipler Bölgesi’ndeki yatırım ve ticaret fırsatlarının ele alınacağı bir seminer düzenlenecektir. Seminer sonrası, aşağıdaki Katılım Formu’nda yer alan yatırım ve ticareti teşvik kurumları ile birebir görüşmeler yapma imkanı olacağı iletilmektedir.

Karayipler İhracatı Geliştirme Ajansı tarafından bildirilen işbirliği sektörleri; Yenilenebilir enerji, turizm, imalat (tekstil ve tarımsal-işleme dahil), bilgi ve iletişim teknolojileri (iş süreçleri dış tedariki ve çağrı merkezleri), finansal hizmetler sektörleridir.

Seminer ve Karayipler Bölgesi yatırım ve ticareti teşvik kurumları ile yapılacak birebir görüşmeler sırasında tercüme hizmeti verilmeyecek olup, seminer ve birebir görüşmeler İngilizce gerçekleştirilecektir.

Programı ekte yer alan etkinliğe katılmak için, en geç 14 Mayıs 2014 mesai saati bitimine kadar ekte yer alan formun doldurularak (212) 512 10 63 no’lu faksa ya da bahar.ozsu@ito.org.tr adresine gönderilmesi hususu saygıyla rica olunur.

Bilginize Sunarız