ÇTSO’dan Akay’a hayırlı olsun ziyareti

6 Mayıs 2014

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarette konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Akay’ın ÇTSO grubunu yakından tanıdığını dile getirirken, seçim öncesinde Akay’ın kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, “Seçim öncesinde de sizinle görüşmüştük. Kim seçilirse seçilsin, ÇTSO olarak Belediye ile ortak çalışmalarımız olacağını söylemiştik. Biz, Çerkezköy’ün en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Çerkezköy’ün yararı için hep birlikte birbirimize destek olacağız” dedi. Akay’ın görevinin hayırlı olmasını dileyen ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Hem Belediyemiz hem de Ticaret ve Sanayi Odamızda İki genç başkan ile Meclis Başkanımız Taha Ülker gibi bir tecrübe var. Bundan sonra da Çerkezköy için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bundan sonraki süreçte birlikte neler yapabileceğimizi konuşacağız. Hepimiz Çerkezköy’ün geleceği için çalışıyoruz. En iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.