V. SARAYBOSNA YATIRIM FORUMU

6 Mayıs 2014

Sayın Üyemiz,

Bosnia Bank International ve İslam Kalkınma Bankası organizatörlüğünde, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığı işbirliğiyle 14 – 15 Mayıs tarihlerinde V. Saraybosna Yatırım Forumu gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

TOBB tarafından son üç senedir Platin ve Altın Sponsor olarak destek verilen foruma bu sene altın sponsor olarak destek verileceği aktarılmıştır. Forumda özel sektör temsilcilerinin muhataplarıyla bir araya gelebilmeleri için “İkili İş Görüşmeleri” düzenleneceği bildirilmiştir. Foruma katılmak isteyen üyelerimiz forumun resmi sitesinden (www.sarajevobusinessforum.com) detaylı bilgi ve başvuru formuna ulaşabilmektedir.

Bilginize Sunarız