Sn. Cumhurbaşkanımızın Gürcistan Ziyareti

25 Nisan 2014

Sayın Üyemiz,

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, 5-7 Mayıs 2014 tarihlerinde Gürcistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceği bildirilmiştir. Bahse konu ziyarette Sayın Cumhurbaşkanımıza bir özel sektör heyetinin refakat etmesi planlanmaktadır.

Söz konusu ziyarette kontenjan kısıtlaması olup, ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere TOBB- İş Bankası, Akay Şubesi (Şube Kodu: 4201) TR03 0006 4000 0024 2010 0352 58 numaralı Avro hesabına 1500,-€ (BinBeşYüz Avro) avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini müteakip, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyenlerin TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr ) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünde yer alan "Gürcistan Ziyareti Özel Sektör Heyeti Başvuru Formu"nu yüksek çözünürlüklü ve "jpeg" formatında bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, avans bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin ve "Gürcistan Ziyareti" ibaresinin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 25 Nisan 2014, Cuma günü mesai saati bitimine kadar " gurcistan@tobb.org.tr  " adresine iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru formunda katılımcılar tarafından belirtilen e-mail adreslerine bilgilendirme yapılacağından, genel e-mail adres (info@„.com.vb.) yerine sıkça kullanılan şahsi e-mail adreslerinin verilmesi katılımcıların yararına olacaktır.

Katılım ücreti ve organizasyon hizmetleri, katılımcıların sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan katılımcıların ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, en geç 30 Nisan 2014 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar, TOBB yazılı olarak bildirilmesi kaydıyla avans olarak yapılan ödeme iade edilebilecektir.

Türkiye ve Gürcistan vatandaşlarının iki ülke arasında nüfus cüzdanlarıyla seyahat etmelerini sağlayan düzenlemenin 10 Aralık 2011'de yürürlüğe girmesiyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, her girişte 90 günü aşmayan seyahat için vizesiz ve "nüfus cüzdanı" veya geçerli pasaport ile Gürcistan'a seyahat edebilmektedir.

Bilginize sunarız.