Ankara ve İstanbul’da ikili işbirliği görüşmeleri

24 Nisan 2014

Sayın Üyemiz,

Alman-Türk Ticaret Odasının önderliğinde, Ankara Ticaret Odası ve Avrupa İşletmeler Ağı-İstanbul Sanayi Odası işbirliği ile Ankara ve İstanbul’da ikili işbirliği görüşmeleri düzenlenecektir.

Etkinliğin hedefi, iki ülkenin ilgili firmalarından iş adamları ve şirket temsilcilerinin bir araya getirilmesi, bunlar arasında işbirliği oluşturulması ve Türkiye pazarına giriş sağlanmasıdır. Heyet gezisinin katılımcıları arasında çok farklı branşlardan gelen ve Türkiye’de büyük bir potansiyel gören firmalar yer almaktadır.

Firmaların faaliyet alanları şu şekildedir;  Gemi yapımı, elektrik mühendisliği, hukuk danışmanlığı, motorlar ve sürücüler için hizmetler, liman lojistik, sıhhi tesisat ve ısıtma tekniği, tarım sektöründe tecrübe alışverişi, atık yönetimi ve enerji üretimi, telekomünikasyon, ziraat mühendisliği, sigorta hizmeti, hidrolik, lojistik, mimarlık, tacari danışmanlık, inşaat, metal üretim, araştırma iletişim teknolojileri, yükleme tekniği, makine mühendisliği, elektronik ev aletleri, otomotiv yedek parça, banka.

Katılım ücretsizdir. Tercümanlar mevcuttur.

Aşağıda katılımcı Alman şirketlerin kısa firma detaylarını ve online başvuru formunu bulabilirsiniz. Lütfen dikkat, Ankara ve İstanbul için ayrı online katılım formu mevcuttur.

Detaylı firma profillerini word dökümanı içerisinde link olarak bulabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 30.04.2014

İkili görüşmeler

Ankara 05.05.2014, 09:30-12:00

Kısa firma profilleri  (lütfen tıklayınız!)

Anmeldung ( lütfen tıklayınız !)

JW Marriott Hotel,  Salon Ancyra

İstanbul 08.05.2014, 15:00-18:00

Kısa firma profilleri-istanbul ( lütfen tıklayınız !)

Anmeldung- (kayıt için lütfen tıklayınız !)

Martı Hotel Taksim/Talimhane, Salon Istanbul

İkili iş görüşmeleri ile ilgili olarak İçim Aksakal ile irtibata geçebilirsiniz, 0212 363 05 00, icim.aksakal@dtr-ihk.de. Başvurular profillerin uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Şirket profiliniz incelendikten sonra katılımınıza dair teyit gönderilecektir.