Cibuti Ticaret Odası Heyeti ile Toplantı ve İkili Görüşmeler

14 Nisan 2014

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-Afrika İş Konseyleri tarafından, 20-25 Nisan 2014 tarihleri arasında ülkemizi ziyarete gelecek olan Cibuti Ticaret Odası üst düzey yönetimi ve beraberindeki Cibutili işadamları ile 22 Nisan 2014 günü, saat 14:00-17:00 arasında, İstanbul TOBB Plaza’da bir toplantı ve ardından firmalararası ikili görüşmeler düzenlenmesi planlanmaktadır.

Doğu Afrika bölgesinde, Kızıl Deniz ile Aden Körfezine kıyısı ve konumu bakımından stratejik öneme sahip olan Cibuti’de, enerji, jeotermal, rafineri, konut, inşaat malzemeleri, ulaşım (liman hizmetleri, demiryolu, karayolu), telekomünikasyon, tarım, balıkçılık, madencilik, bankacılık, sağlık (hastane, sigorta), turizm (otelcilik), serbest bölgeler ve deniz suyu arıtma tesisleri alanlarında pek çok iş ve yatırım fırsatı bulunmaktadır.

Bu çerçevede, gıda, restoran, ağırlama, bilgi ve ofis sistemleri, transit ulaşım, sanayi boyası, kırtasiye, turizm, nakliye, tarım, depolama, otomotiv, inşaat ile inşaat ve restorasyon malzemeleri ve genel ithalat-ihracat alanlarında faaliyet gösteren, ekte listesi yer alan Cibutili firma temsilcileri ile ikili görüşme imkanı sunulacak söz konusu etkinliğe katılım sağlamak isteyen üyeleriniz tarafından ekte yer alan katılım formunun doldurularak 20 Nisan 2014 Pazar gününe kadar DEİK’e

Görkem Karabeyoğlu;Tel: 0 212 339 50 61;E-mail: afrikabolgesi@deik.org.tr) telefonuna ya da e-mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilginize Sunarız