RUSYA FEDERASYONU MARIY EL CUMHURIYETI TANITIM TOPLANTISI

10 Nisan 2014

Sayın Üyemiz,

Batı Rusya’nın orta kısmında 23,4 bin km2 alanda yerleşik Mariy El Cumhuriyeti’nde mevcut iş ve yatırım olanakları ve planlanan projeler hakkında bilginin, anılan bölge yetkilileri ve firma temsilcileri tarafından aktarılması beklenen “Mariy El Tanıtım Toplantısı”nın Türk-Rus İş Konseyi organizasyonunda 17 Nisan 2014, Perşembe günü İstanbul TOBB Plaza’da düzenlenmesi planlanmaktadır. Bölge hakkında genel bilgiye http://www.deik.org.tr/Contents/FileAction/4553 adresli bağlantıdan ulaşılabilmektedir.

Söz konusu toplantıya Mariy El’den katılacak heyet listesi ve taslak program Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Rusya Federasyonu" bölümünde yer alan toplantıya katılmak isteyenlerin 16 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 12:00’a kadar DEİK'e (Nurengiz Eşki, tel.: +90212 339 50 54, faks: +90212 270 37 84, e-posta:neski@deik.org.tr iletmeleri gerekmektedir.

Bilginize Sunarız