Türkiye Turuncu Halı Vize Uygulaması

8 Nisan 2014

Sayın Üyemiz,

Hollanda Hükümetinin, Hollanda'yı düzenli olarak ziyaret etmesi gereken firma çalışanları ile Hollanda’yla önemli iş birliği olan kuruluşlar için bir vize prosedürü olan Turuncu Halı Vize Uygulamasını (OCF) geliştirdiği bildirilmektedir. Anılan uygulama ile ilgili bilgi ekte verilmektir.

Ayrıca Hollanda Ekonomi Bakanlığı’na bağlı olan ve İstanbul’da bulunan Hollanda Yabancı Yatırım Ofisinin (NFIA) www.nfia-turkey.com - Hollanda'da iş kurmak isteyen Türk şirketlere yarama olmak için ücretsiz danışmanlık, bilgi ve pratik yardımlaşmanın yanı sıra iş ortakları ve devlet kurumlarına erişim sağladıkları bilgisi verilmektedir.

Bilginize Sunarız.