Uluslararası Kariyer Fırsatları Forumu ve Kıbrıs Türk Ürünleri Fuarı

16 Nisan 2013

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: TOBB'nin 10.04.2013 tarihli ve 0411/8931 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), bulunduğu konum ve iklim itibariyle, genç nüfusu ve kalifiye iş gücü ile önemli bir potansiyel barındırmaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin küçük ancak hızlı büyüyen ekonomisi yerli ve yabancı yatırımcılara geniş bir yelpazede ve birçok sektörde fırsatlar sunmaktadır.

Bu kapsamda, KKTC'nin uluslararası iş çevrelerine tanıtılması amacıyla, 18-20 Nisan 2013 tarihleri arasında Gazimağusa Rauf Denktaş Kongre Sarayı'nda, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde, Uluslararası Kariyer Fırsatları Forumu ve Kıbrıs Türk Ürünleri Fuarı gerçekleştirilecektir.

Anılan Forum ve Fuar'a ilişkin program ve detaylı bilgi TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası Iş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünde yer almaktadır.

Başvuru için:

Kıbrıs Türk Sanayi Odası