ÇTSO’dan, Yırtar’a hayırlı olsun ziyareti

13 Mart 2014

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Mustafa Seçkin ve Meclis Üyeleri Rahmi yılmaz, Asım Yavuz Arslan, Mehmet Aksoy ve Mehmet Danyeli , Kapaklı Emniyet Müdürlüğüne atanan Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret etti.

“HAYIRLI OLSUN”

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kadir Yırtar’a hayırlı olsun dileklerini belirterek; “ÇTSO Yönetimi olarak yeni görevinizde başarılar dilemek adına sizleri ziyaret ettik. Emniyet Teşkilatı, tüm ülkede vatandaşın huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu nedenle sizler çok kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. Yeni görevinizde inşallah başta siz ve aileniz olmak üzere Kapaklı için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZA HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar; “ Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Sizleri yanımızda görmek, bizlere hem memnuniyet hem de gurur veriyor. Vatandaşımızın huzur ve refahı bizim için en önemli konudur. Biz de halkımıza hizmet için buradayız.” İfadelerine yer verdi.