Selvili’den ÇTSO ziyareti

12 Mart 2014

“ÜST DÜZEY OLMUŞ”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Eski Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından makamında ağırlandı. Çok kısa sürede, büyük değişiklikler yapılan ÇTSO Hizmet Binası’nın yeni halini çok beğendiğin dile getiren Selvili; “Oda eski haliyle kıyaslanamayacak kadar güzel olmuş. Her şey çok kaliteli ve üst düzey olmuş. Yeni oda düzeninde personelle iletişim de daha kolay hale gelmiş. Bölgeye, böyle bir oda kazandırdıkları için ÇTSO Yönetimini tebrik ediyorum. Ve hayırlı olsun demek istiyorum” şeklinde konuştu.

“ÜYELERİMİZİN HAK ETTİĞİ GİBİ BİR ODA”

Selvili’nin konuşmasının ardından bir açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden dolayı Selvili’ye teşekkür etti. Ülke ekonomisine yön veren bir kente yakışır şekilde bir Hizmet Binası olduğunu belirten Başkan Kozuva; “Üyelerimize hak ettikleri, yüksek standarttaki hizmeti sunmak için gerekli olan ne ise onu yapıyoruz. Oda’nın yeni hali ‘Şeffaf Oda’ anlayışımızı da destekliyor. Üyelerimize hizmet için çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz”  ifadelerini kullandı.