Afrika İş Konseyleri Anketi

4 Mart 2014

Sayın Üyemiz,

Türkiye ile Büyükelçiliğimiz bulunan ve/veya İş Konseyi Kurulma talebi Kurulumuza ulaşan Benin, Burkina Faso, Cibuti, Çad, Eritre, Gine, Güney Sudan, Komorlar, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Kongo Cumhuriyeti, Mali, Nijer ve Zimbabve arasındaki ticaret ve yatırım potansiyelinin ülkemiz ile ilgili ülkeler arasında iş konseyleri kurulması halinde daha etkin şekilde geliştirilebileceği düşünülmektedir. DEİK, bu doğrultuda kurulması planlanan söz konusu İş Konseylerine ilgiyi tespit edebilmek amacıyla bir ön çalışma yürütmektedir.

İkili ekonomik ilişkiler bakımından potansiyel pazar teşkil eden söz konusu ülkeler ile Afrika Koordinatörlüğü çatısı altında iş konseyleri kurulması konusunda hazırlanan anket formunun ilgili üyelerimizce doldurulup, 14 Mart 2014 Cuma gününe kadar DEİK’e (Tel:0212 339 50 32, E-mail: afrikabolgesi@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilginize sunarız