Schneider Electric Tedarikçi Günleri

27 Şubat 2014

Sayın Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası ve Schneider Electric işbirliği ile 16-17 Nisan 2014 tarihlerinde “Schneider Electric Tedarikçi Günleri” düzenlenecek olup firma yetkilileri, ekte detayları sunulan  talep konuları ile ilgili yan sanayicilerimizle görüşmek istemektedir.

Enerji Yönetimine dönük elektrik-elektronik parçalar konusunda dünya çapındaki 140.000 çalışanı ve 26 milyar Euroluk cirosu ile küresel bir şirket konumunda olan Schneider Electric’in Fransa’daki satınalma yetkilileri ile görüşmek istemeniz halinde ekte sunulan talep konularını incelemeniz ve başvuru formunu en geç 5 Mart 2014 Çarşamba akşamına kadar aşağıda iletişim bilgileri bulunan Elif Çakır’a iletmeleri rica olunur.

Elif Çakır

Telefon: (212) 455 6233