Kazakistan Makine Pazarına Giriş Fırsatı

9 Mayıs 2013

SAYIN ÜYEMİZ,

DEİK’den alınan yazıda, “Real Steel Kazakhstan” şirketi Kurulumuza müracaat ederek, makine sektöründe faaliyet gösteren ve dış pazarlara açılmayı planlayan Türk firmaları ile işbirliği yapmak istediğini belirtmiştir. Kazakistan şirketinin teklif ettiği iş modeli, ürünlerin “endüstriyel hipermarket” konsepti ile çalışan satış alanında sergilenmesi ve üreticinin arzu ettiği süre zarfında potansiyel alıcılara sunularak, satışların yapılmasını öngörmektedir. İlki Almatı’da açılan hipermarkette gerekli altyapı, montaj ve servis hizmetleri ve birçok diğer olanaklar Real Steel firması tarafından sağlanmaktadır. Ürünlerin sergileneceği standlar bedelsiz tahsis edilecek olup, Real Steel firmasına verdiği hizmetlerin karşılığında satış hacmi üzerinden belli oranda (en fazla yüzde 10) komisyon ödenecektir.

Real Steel firması tanıtım sunumu http://www.deik.org.tr/Contents/FileAction/3658 bağlantısında yer almaktadır.

Bahse konu işbirliği teklifini değerlendirmek ve detaylı bilgi almak isteyen firmalarımız Real Steel firması ile (Yetkili: Asel Anuarova, E-mail: manager.2@real-steel.kz, Tel: +7 72 73 11 09 47 (Dah. 102), Cep Tel: +7 701 666 69 17) iletişim kurabilirler. Firma yetkilisi Asel Anuarova Türkçe bilmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,