Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı Hk.

29 Nisan 2019

Sayın Üyemiz,

TOBB’nin 12.04.2019 tarihli ve 34221550-720-4107 sayılı yazısında, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup, Fuar'da sektöre! yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,