ÇERKEZKÖY TSO’DAN KADIN ÜYELERE MÜJDE

10 Ocak 2019
Kadın üyelerimize söz verdiğimiz gibi ‘Kadın Meclisi’ için hazırladığımız ve TOBB’ne sunduğumuz yönerge doğrultusunda TOBB tarafından Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komiteleri çalışma esaslarında değişiklikler yapılmıştır. Böylece kadın üyelerimize verdiğimiz sözü tutuyor ve 33 kişiden oluşacak ‘Çerkezköy TSO Kadın Girişimciler Kurulu’nu kuruyoruz. Çerkezköy TSO üyesi gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü olan kadın üyelerimizi ‘Kadın Girişimciler Kurulu’ üyesi olmaya davet ediyoruz. ‘Kadın Girişimciler Kurulu’ ile ‘Genç Girişimciler Kurulu’ üyeliği başvuruları başlamış olup, başvurular 22 Ocak 2019 Salı günü saat 17.00’a kadar Odamıza şahsen yapılacaktır. Diğer bilgiler için Odamız web sitesini (www.cerkezkoytso.org.tr) ziyaret ediniz.