ODAMIZ HEYETİ BULGARİSTAN-TÜRKİYE İŞ FORUMUNA KATILDI

20 Kasım 2018

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Rasim Bilgen, Metin Taşdelen,Mustafa Ogün Asıl, Ayhan Arslan, Mehmet Çetin ve Genel Sekreter Hakan Gel, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Bulgaristan Ulusal KOBİ Geliştirme Ajansı (BSMEPA) iş birliği ile düzenlenen Bulgaristan-Türkiye İş Forumuna katıldı.

Gerçekleşen forumda Bulgaristan ile Türkiye arasında oluşacak yatırım olanakları ile iki ülke arasında ticaretin geliştirilmesi konuları konuşuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Ogün Asıl, Metin Taşdelen ve Mehmet Çetin Bulgaristan-Türkiye İş Forumunda Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ile istişarede bulundu.