Expo Antad & Alimentaria 2019 Mexico Fuarı

6 Kasım 2018

Sayın Üyemiz,

Guadalajara\ Meksika da,05-07 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Expo Antad & Alimentaria 2019 Uluslararası Gıda, İçecek ve Süpermarket Fuarı nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince organize edilmesi planlanmaktadır.

Expon Antad & Alimentaria fuarı bu sene 36. kez düzenlenecek olup genel ticaret fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra kozmetik,otomotiv,bilgisayar ve iletişim teknolojileri,mobilya ve aksesuarları,alkollü içecekler,sağlık,restron ürünleri,lojistik gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür. 2018 yılında 55.000 m2 lik sergi alanında, gıda sektörü ağırlıklı olmak üzere hemen hemen her sektörde faaliyet göstreen 1.900 katılımcıya ve 37.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapıştır. Walmart, Soriana, Waldo's, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı larak hazır bulunduğu Expo Antad & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika kıtasına hitap etmektedir.

Birçok ülkede sayısız milli katılım organizasyonu düzenleyen İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, fuara bu yıl da milli katılım düzenlemek üzere çalışmalarına başlamıştır. Bu doğrultuda  çalışmaları sağlıklı olarak yürütülebilmek amacıyla, konstürksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 12 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 0 212 454 05 0'le iletişime geçmesi gerekmektedir.

Bilgilerize sunarız. 

Saygılarımızla,


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası