ÇERKEZKÖY TSO YÖNETİMİNDEN BİRLİK MESAJI

26 Ekim 2018

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’ya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Mustafa Seçkin, Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ayhan Arslan, Mustafa Ogün Asıl, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen ve Rasim Bilgen eşlik etti. Oda heyeti, ilk olarak Kapaklı’ya yeni atanan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Kozuva, Kaymakam Ünlüsoy’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bölgemize hoş geldiniz. Kapaklı, hem sanayi hem de nüfus bakımından oldukça hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. İlçemiz için gerçekleştireceğiniz çalışmalarda Oda olarak destek vermeye hazırız” sözlerini kaydetti. Oda heyetinin ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu belirten Kaymakam Ünlüsoy da “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, birçok il odasından büyük bir oda. Çalışkanlığıyla da ilçelerimize değer kattığına ve ileride birçok odayı da geride bırakacağına inanıyorum” diyerek birlikte çalışmanın hem ilçe hem de bölge için yararlı olacağının altını çizdi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Oda heyetimiz ardından Kapaklı Mal Müdürü İlhami Taşkın’ı ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılarının daim olmasını diledi.

İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ

Taşkın’a yapılan ziyaret sonrasında ise Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Oda heyetimiz burada da “İlçemiz için yapılacak her türlü çalışmada desteğe ve iş birliğine hazırız” mesajını verdi. Sevgi, Oda heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.