ENDÜSTRİYEL FUAR YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI

11 Ekim 2018

20. TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ve İkili İş Görüşmeleri kapsamında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen programda 13 farklı ülkeden yaklaşık 31 Türkçe konuşan farklı sektördeki girişimciler, Odamız Üyeleri ile bir araya geldi. Tarım, inşaat, gıda, eğitim, otomotiv, mobilya, bilişim ve tekstil gibi farklı iş kollarıyla ilgilenen yabancı girişimciler, Odamız Üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. 

İnşaat, gıda, eğitim, otomotiv, mobilya, bilişim ve tekstil gibi farklı iş kollarıyla ilgilenen yabancı girişimciler B2B görüşmelerin ardından, Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarını ziyaret etti. Fuar alanında bulunan firmaları tanıma fırsatı bulan yabancı girişimciler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yla da bir araya geldiler. Yabancı girişimcileri ilimizde ve fuarımızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kozuva “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ve yaklaşık 50 firmanın bulunduğu fuarımızda, 31 Türkçe konuşan girişimciyi ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Hem ilimize hem de fuarımıza renk kattılar. Yerli firmalarımızla da tanışma ve ürünlerimizi inceleme fırsatı bulan girişimcilerimize samimiyetleri için canı gönülden teşekkür ederiz. Ülkeler arası iş birliklerinin artmasını ve bu ziyaretlerin hayırlı olmasını niyaz ederim” sözlerini kaydetti.


31 Türkçe konuşan girişimci, ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya ülkelerinden getirdikleri yerel ürünleri hediye ederek büyük bir incelikte bulundu. Renkli ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.