20. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI HK.

2 Ekim 2018

Sayın Üyemiz,

Ülkemizin ve bölgemizin tanıtılması, üyelerimizin girişimcilik kapasitelerinin arttırılması ve ticari işbirliği ağlarının güçlendirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Dışişleri ve Ticaret Bakanlıkları ve Odamız işbirliğinde 17 ülkeden ve farklı sektörlerden girişimcilerin katılımıyla “Türkçe Konuşan Girişimciler Programı” 10 Ekim 2018 tarihinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecektir.

Detaylı program, ikili görüşmelere katılacak girişimcilere ait sektör bilgileri ekte tarafınıza sunulmuş olup, programımıza katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Türkçe Konuşan Girişimciler Programı

Tarih                : 10 Ekim 2018, Çarşamba

09:30-13:00    :  >- İşbirliği İmkanları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı ( Çorlu TSO / Batı Eğitim Salonu)

>- Firmalar arası ikili görüşmeler (Çorlu TSO /Enis SÜLÜN Konferans Salonu)

İletişim: İlknur İNAL Tel: 0282 726 88 88 - 160   e-posta: ilknur.inal@cerkezkoytso.org.tr

Toplantının düzeni için yukarıda belirtilen iletişim bilgilerine başvurarak, ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.