KOLOMBİYA İŞ KONFERANSI

27 Ağustos 2018

Sayın Üyemiz,

İlgi: T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü’nün 13.08.2018 tarihli ve 7966338-724.01.03-E-487 sayılı yazısı


İlgi kayıtlı yazıda, şu açıklama yer almaktadır: KOSGEB, misyon ve vizyonu kapsamında, KOBİ'ler alanında elde ettiği deneyimin paylaşılması sürecinde, yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli etkinliklere katılım ve katkı sağlanmakta olduğu bu amaca yönelik olarak, Kolombiya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB arasında 06 Ekim 2015 tarihinde Mutabakat Zaptı imzalanmıştır.

17-18 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde Procolombia tarafından Kolombiya İş Konferansı düzenlenecektir. Procolombia, Kolombiya'da uluslararası turizmi, yabancı yatırımı ve geleneksel olmayan ihracatları teşvik eden bir kuruluş olup, 25'den fazla ülkede ticari temsilciliği ve ofisi bulunmaktadır. Procolombia İstanbul Temsilciliği, Kolombiyalı yatırımcılarla çeşitli ülkelerden gelecek olan alıcı ve yatırımcıları 17-18 Ekim 2018’de İstanbul'da bir araya getirmeyi planlamaktadır.

Etkinlik kapsamında, tarımsal faaliyetler, kimyasallar ve yaşam bilimleri, üretim, endüstri 4.0 ve giysi ve aksesuarlar olmak üzere 300’den fazla Kolombiyalı iş insanının İstanbul’a gelmesi öngörülmektedir. Ağustos başı itibari ile yaklaşık 20 farklı ülkeden (Almanya, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İspanya, İsrail, Japonya, Kore, Malezya, Polonya, Türkiye vb.) 50’ye yakın işletme bu etkinliğe katılmak üzere kayıt olmuştur.

Katılmak isteyen KOBİ’lerin aşağıdaki linkten etkinlik hakkında daha fazla bilgi alarak, kayıt yaptırmaları mümkündür. Linkte yer alan “Registered Participants” sekmesinden katılan Kolombiyalı ve diğer ülke işletmeleriyle ilgili özet bilgiye ulaşılabilmektedir: https://www.macrorruedasprocolombia.co/macrorruedaturquia/index.php?tu=comp&ci=4

Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası