KOSGEB İLE ÇERKEZKÖY TSO ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

17 Ağustos 2018

KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci’nin katıldığı imza töreninde konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Oda olarak girişimcilerimizin sayısını artırmak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla büyük gayret göstermekteyiz. KOSGEB, bu konuda en büyük paydaşlarımızdan birisi. Ortak çalışmalarımızın bölgemiz ve iş dünyamız için hayırlı olmasını dilerim” sözlerini kaydetti.

DAHA ETKİN OLACAK
KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “KOSGEB olarak, bölge sanayicilerimize ve girişimcilerimize en kaliteli hizmeti sunma noktasında ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde en üst perdede bir özveri ile çalışıyoruz. Bu süreçte, bize işbirliğine açık tutumlarıyla destek olan Çerkezköy Ticaret Odamızın değerli başkanı Sayın Süleyman Kozuva nezdinde tüm oda ilgililerine en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Ülkemizde sosyal ihtiyaçların ve ekonominin karşılanabilmesi adına orta ve küçük ölçekli işletmelerin etkisi ve sanayideki payını artırmak amacıyla kurulan KOSGEB’imizin sahada daha etkin olmasını sağlayacak, destek uygulamalarımızın süreçlerine ilişkin işletme ve girişimcilerimizin aydınlatılmasını kolaylaştıracak bu protokolün hayırlı olmasını dilerim.”