ODAMIZ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

7 Ağustos 2018

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları İbrahim İçöz ve Feyzi Ünal, TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ile Tekirdağ ili Oda/Borsa Başkanları ve basın mensupları katıldı. Gerçekleştirilen toplantıya Odamızı temsilen Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Seçkin ve Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Rasim Bilgen ve Mehmet Çetin katıldı.

HER ŞEY TEKİRDAĞ İÇİN

Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşundan günümüze kadar olan faaliyetlerini anlatan Başkan Albayrak, “Tekirdağ'ın nüfusu 4 yılda 133 bin 300 kişi arttı. Türkiye'de mutlak nüfusu artışında bazen 1, bazen de 2'nci sırada yer alıyoruz. Tekirdağ'ın bu durumundan dolayı özel hizmetler alması gerekiyor. Burada Devletin de, Büyükşehir Belediyesi'nin de yapması gereken özel yatırımlar var. Nüfusumuz her yıl bir Şarköy ilçesi kadar büyüyor. Bu büyümenin de sonuçları oluyor. Daha fazla hizmet yapmamız gerekiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bugün geldiği yerde Türkiye'deki diğer büyükşehirlerle karşılaştırıldığında çok iyi bir konumdadır, gelecek dönemlerde çok daha iyi yerlerde olacağız. Tekirdağ, önümüzdeki dönemlerde tarım ve hayvancılığıyla, üniversitesiyle, turizmiyle, tarım ve hayvancılığıyla, lojistik yatırımlarıyla Türkiye’nin en gözde şehirleri arasına girecektir. Bu dönemde işin zor kısmını bitirdik. Bugün sizlerle burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Her şey Tekirdağ için” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım filminin de izlendiği toplantı, konuşmaların ardından katılımcılar tarafından sorulan soruların cevaplandırılması ile son buldu.