TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

24 Temmuz 2018

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sayın Serdar Kurtoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Aydın, 1 Nisan 2018’de gerçekleşen oda seçimlerinde yeniden göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’ya yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yönetim Kurulumuz ile birlikte yeni dönem için çalışmalara başladığını söyleyen Kozuva, “Bu bir hizmet yarışıdır. Yeni Yönetim Kurulumuzla birlikte bir önceki dönemin heyecanı ile bölgemizde bulunan üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Ziyaretiniz için Yönetim Kurulumuz ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Plaket takdiminin de olduğu ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.