VALİ MEHMET CEYLAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

20 Temmuz 2018

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Ceylan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin, Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Metin Taşdelen, Mustafa Ogün Asıl, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcıları Nuran Yeşil ve Mesut Görgün tarafından karşılandı. Kozuva ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Ceylan, Odamızın yaptığı başarılı çalışmalar için de tebriklerini iletti.

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yaptığı konuşmada “1 Nisan 2018 itibariyle yeni bir döneme başladık. Bizi ikinci kez Oda yönetimine layık gören üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güvenin gerektirdiği sorumluluğun farkındayız. Yönetim Kurulumuz ve Meclisimizle önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmenin çabası içinde olacağız” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.