ODAMIZ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19 Temmuz 2018

Çerkezköy TSO Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan’ın açılışını yaptığı toplantı saygı duruşu ile başladı. Odamız Genel Sekreteri Hakan Gel, Meclis üyelerimizi Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 hakkında bilgilendirdi. Odamız Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli toplantıda yaptığı konuşmada fuar için kendisinin görevlendirildiğini belirterek “Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 için paydaşlarımızı çoğaltmak amacıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni (ÇOSB) ziyaret ettik. Fuarı kendileriyle ortak yapmak istediğimizi söylememiz üzerine OSB’den olumlu cevap aldık. Fuarın zamanı ve nerede yapılacağı, bu ay sonunda ÇOSB’de yapılacak olan toplantıda kesinleşecek” dedi.


LOJİSTİK İNCELEME YAPILDI

Danyeli, yaptığı açıklamanın devamında şu sözleri kaydetti: “İki firmanın yaptığı lojistik incelemenin ardından fuarın açık alanda yapılmasına karar verildi. Fuar bütçesi olarak 150 bin TL ayırdık. ÇOSB ile Trakya Kalkınma Ajansı’nın da limitlerini bekliyoruz. Fuar katılımcılarından da küçük bir miktar katılım payı almayı düşünüyoruz.”


KAPAKLI’YA BİR FUAR ALANI YAPABİLİRİZ

Üyelerin bu tip fuarlar için bir fuar alanı yapılması ve bunun için bir komisyon kurulmasını önermesi üzerine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva geçtiğimiz günlerde Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ile görüştüklerini ve fuar alanı fikrini kendisiyle paylaştıklarını belirterek “Şartlar el verirse Kapaklı’ya bir fuar alanı yapabiliriz. Konuyla ilgili ikili görüşmelerimizin en kısa zamanda netlik kazanacağını ümit ediyoruz” sözlerini kaydetti.


BÜTÇE RAPORLARI OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Haziran ayı gelir gideri, bütçe izleme raporu ve mizan görüşüldü. Haziran ayı gelirinin 885 bin 146,67 TL, giderinin 438 bin 88 TL olduğu ifade edilirken kasa mevcudunun bin 968 TL, banka mevcudunun ise 1.725.028,87 TL olduğu ifade edildi. Mizan borç alacak bakiyesinin 11 milyon 397 bin 486,54 TL olduğu açıklanırken, ilgili gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.