ODAMIZ EDİRNE GIDA, TARIM, HAYVANCILIK VE SANAYİ FUARI´NDA YERİNİ ALDI

12 Temmuz 2018

657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haftası kapsamında 18. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı açıldı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) organizasyonuyla Sarayiçi'nde düzenlenen 18. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı'nda, tarım aletleri ve traktörler sergilendi. Edirne Valisi Günay Özdemir ve Belediye Başkanı Recep Gürkan fuar açılışında yaptıkları konuşmalarla etkinliğin hayırlı olmasını diledi. ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ise Edirne'nin Türkiye için önemli bir şehir olduğunu söyledi. Edirne'ye modern bir fuar merkezi kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Zıpkınkurt, şunları kaydetti: "Biliyoruz ki fuarlar olmadan, turizm ve ticareti istediğimiz seviyeye taşıyamayız. 657 yıllık tarihi bir geleneğin yaşatıldığı şu zaman diliminde ticari anlamda fayda sağlamanın en akılcı yolu ise şüphesiz ki kapılarını açtığımız fuardan geçmektedir. Fuar Edirne'nin tanıtımına aktif rol oynadığı gibi ekonomik parametrelerin ilimiz lehine değişmesinde son derece önemli rol icra etmektedir." Açılışın ardından protokol üyeleri fuarı gezdi.

ODAMIZ YÖNETİM KURULU AÇILIŞA KATILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva da Başkan Yardımcımız Mehmet Danyeli ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ayhan Arslan, Metin Taşdelen, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Rasim Bilgen ile birlikte Odamız standının bulunduğu Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı açılışına katıldı.