METAL EXPO İSTANBUL FUARI İŞBİRLİĞİ HK.

12 Haziran 2018

Sayın Üyemiz,

Sky Fuarcılığın mail ile  ulaşan yazısında, Avrupa’nın en değerli “networking”  dinamiğine sahip, iki yılda bir İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen demir çelik fuarı MADE IN STEEL’in organizatör kuruluşu SİDERWEB ile ortaklaşa düzenleyeceği METAL EXPO EURASIA ISTANBUL; 12 – 15 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde tüm sektörü uluslararası boyutta bir araya getirmeye hazırlanıyor oldukları bildirilmektedir.
 

9. ve 10 salonlarda gerçekleştirilecek ve dört gün sürecek olan METAL EXPO’da, ayrıca konferans, workshop gibi etkinlikler de yer alacak. Böylesine geniş kapsamlı bir organizasyonun en önemli bileşenlerinden biri de şüphesiz nitelikli ziyaretçi profili olacak.

Gerek yurt içi gerekse yurt dışı koordinasyonlarıyla; bu değerli fuarı ziyaret edecek kişi, kurum ve topluluklar üzerindeki çalışmalarına büyük bir özen ve hassasiyet göstermektedir. 

METAL EXPO’nun ziyaretçi profili arasında siz değerli üyelerimizi de misafir etmek istediklerini belirtmektedirler.  

Üyelerimize; 

1-      Konferans, panel, zirve gibi etkinlikleri ücretsiz olarak gerçekleştirebilme kolaylığı.

2-      Dernek resmi yayın organlarında ve web sitelerinde, reklam yerleri satın alma.

3-      Odamızın üyesi kurum ve kuruluş temsilcilerini, ücretsiz olarak fuarımızda ağırlama ve ücretsiz ulaşım (İstanbul dışı) sağlama. 

Gibi ayrıcalıklar sunmaktadırlar.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası