ÇHC ZİYARETİ HK.

9 Mayıs 2018

Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’nin 08.05.2018 tarihli ve 0411/7004 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Sayın Bakanımız ve beraberindeki bir heyet ile birlikte, 2. Çin Uluslararası Fuarına katılmak amacıyla 16-20 Mayıs 2018 tarihlerinde Hangzhou / Çin Halk Cumhuriyeti'ne (ÇHC) resmi bir ziyaret gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Söz konusu ziyaret kapsamında, CHC Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Kalite Denetimi, Kontrol ve Karantina Genel İdaresi veya dengi kurum yetkilileri ile de ikili görüşmelerde bulunmasının öngörüldüğü kaydedilmektedir.

Yazıda devamla, Birliğimizden söz konusu toplantı kapsamında hazırlanacak dosyalarda kullanılmak üzere bilgi notları talep edilmektedir.

Konuya ilişkin görüşlerinizi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na iletilmek üzere, en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar  yasar.beyaztobb.org.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,