Sri Lanka Ayurveda – Expo 2018

13 Nisan 2018

Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’un 12.04.2018 tarihli ve 0411/5979 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazı ile Sri Lanka Ulusal Ticaret Odası tarafından, Sağlık ve Yerli İlaçlar Bakanlığı desteği ile “Sri Lanka Ayurveda – Expo 2018’’ Uluslararası Yerli Sağlık Hizmetleri Fuarı ve Sempozyumu’nun 13-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’da BMICH Kongre Merkezi’nde düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuara Ayurveda/bitkisel, doğa dostu sağlıklı gıdalar ve içecekler, sağlık tesisleri/ kaplıcaları, Ayurveda hastaneleri, eğitim kurumları, yoga, akupunktur, homeopati, güzellik bakım ürünleri, bitkisel kozmetik ürünler, vb. sektörlerden imalatçı firmaların katılımının beklenmediği aktarılmıştır.

Etkinlik broşürü ve katılım formu TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde ‘’Hizmetler’’ başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebileceği, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://ayurveda-expo.lk/ web adresinden ulaşılabileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,