Türkiye-Bangladeş Ticaret ve Yatırım Forumu 12 Nisan 2018

10 Nisan 2018

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan gelen 09.04.2018 tarih 5700 sayılı yazıda, 

Birliğimiz ve Bangladeş Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde 12 Nisan 2018 Perşembe günü Birlik Merkezinde Türkiye Bangladeş Ticaret ve Yatırım Foruma Bangladeş Ticaret Bakanı Tufail Ahmed'in de katılımı öngörülmektedir. 

Forum kapsamında Bangladeş ve Bangladeş'teki iş yapma fırsatları hakkındaki sunum yapılacak olup firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.Foruıma Bangladeş'in tekstil, gemicilik, seramik, hazır giyim, örme giysi, jüt (çuval bezi)deri, bilişim ve iletişim,teknolojileri, güneş enerjisi, tıbbi ilaçlar ve inşaat sektörlerinden önde gelen firmaların  katılmaları beklenmektedir. 

Etkinliğin programı katılımcı Bangladeşli firmaların listesi ve katılım formu  Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/ Uluslararası İş İmkanları- Ülke Duyuruları- Bangladeş "  bölümünde yer almaktadır. 

Etkinliğe katılacak firmalarımızın web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.


Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası