Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva mazbatasını aldı

10 Nisan 2018

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının 1 Nisan 2018 Pazar günü Oda hizmet binasında gerçekleştirdiği organ seçimlerinde ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva, Başkanlık Mazbatasını 10.04.2018 günü Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mahmut Dağ’ın elinden aldı.

Mazbata almaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, mazbata alma vesilesiyle yaptığı konuşmada “yeni görevimizin hepimize odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte yanımızda olan, desteğini bizden esirgemeyen değerli üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de yeni kadromuzla aynı heyecan ile Çerkezköy Kapaklı ve Saray’daki üyelerimize hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi “sen ben yok biz varız” ilkesiyle hareket edeceğiz. Hayırlı mübarek olsun.” dedi.